Producten

In welk opzicht zijn NATULIQUE Producten anders


NATULIQUE producten worden volgens een simpel uitgangspunt gemaakt: Geen gevaarlijke ingrediГ南ten! We gebruiken de veiligste beschikbare formules in de huidige professionele schoonheidsindustrie.

We geloven in ingrediГ南tintegriteit en een consistente missie, beginnend met organische ingrediГ南ten waar mogelijk en eindigend met het uitsluiten van gevaarlijke chemische conserveringssystemen en schuimende stoffen in onze producten. Bij NATULIQUE hanteren we tijdens de formulering en productie hoge kwaliteitsstandaarden.

De ingrediГ南ten in elk product uit de NATULIQUE Certified Organic serie zijn ECOCERT gecertificeerd organisch. We zijn er ook trots op aan te kondigen dat NATULIQUE Certified Organic producten op de goedgekeurde lijst staan van de Danish Environmental Control Body for Professional Hairdressers.

OВґRIGHT

Everything is all right.

De Knipzaak werkt met O'right verzorgings- en styling producten.De weldadige shampooВґs & Conditioners evenals de Stylingproducten zijn op basis van 95% natuurlijke ingrediГ南ten. De productie gebeurt onder streng gecontroleerde normen, reductie van CO2 is hierbij streng bepaald.
Om de belasting van het milieu te beperken, letten we kritisch op de afvalstroom. Daarom gebruiken we alleen recyclebare materialen.