Waarom Biologische en Natuurlijk

Vanuit mijn persoonlijke interesse voor biologische producten en een zo gezond mogelijk leven in harmonie met onze aarde groeide de wens om een biologische kapsalon te starten. 

In de onderzoeksperiode had ik vele gesprekken met mensen met een probleemhuid die geen chemische kleuring of andere producten konden verdragen en zag ik in hoe belangrijk het was om juist nu in actie te komen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik verschillende merken en producten tegen die niet het gewenste resultaat gaven. Zo kwam ik tot de ontdekking dat ik beslist niet op de kwaliteit en de luxe ervaring tijdens het haarkleuren en verzorgen wilde inleveren. 

Nu ik uiteindelijk de 100% grijsdekkende haarkleuring van NATUILQUE ontdekte was ik verkocht. Niet veel later "vond" ik de geweldige verzorgings- en stylingproducten van O'right Green Hair Care en wist dat dit een perfecte combinatie zou zijn. 

Medio 2012 startte ik met de Biologische salon en sinds dien ben ik niet gestopt met mijn zoektocht naar nog mooiere anderen en betere producten. van af heden wordt er, als eerste in Amersfoort en omgeving volledige gewerkt met  NATUILQUE Colors, Eco-gecertificeerd, veganistisch, vrij van DEA, sulfaten, parfum en parabenen.


De Knipzaak kiest voor Biologische en Natuurlijk.